Ingen møte i dag 20130326

Offisell påskeferie for HB i dag !
velkommen 3 påskedag… dvs 2 april kl 17 og utover 🙂

2 Comments

 • 02/04/2013 - 10:21 | Permalink

  Hei! Har snoket litt på websidene deres, og er begeistret! Jeg lurer også på om noen av dere kanskje er interessert i initiativet Lær kidsa koding! – tanken er å lage kurs i programmering for barn, og gjerne også andre tech saker, som making, hacking. Jeg vet at dere ikke akkurat er et kurssted, men kanskje det er folk blant dere som kunne vært interessert i noe sånt? Enten å være med på å få til kurs i programmering for barn, eller kanskje å tenke mot kurs eller verksteder i making eller arduino eller noe annet?

  Om noen er interessert er dere hjertelig velkomne til første møtet i kveld på biblioteket kl 18:30 (http://www.meetup.com/Laer-kidsene-koding-Bergen/events/109224442/) eller fremtidige møter, eller til å ta kontakt. På kort sikt har biblioteket et prosjekt som heter Digital arena hvor de skal ha inn folk til å holde forskjellige typer kurs. På litt lengre sikt håper i hvert fall jeg at vi kan få til “Den digitale skolesekken” (på samme måte som den kulturelle skolesekken) hvor hackere, programmere, makers osv. kan leies inn i skolen i en uke eller to for å gjennomføre egne prosjekter med ungene. Og på lang sikt vi jeg ha dette inn som fast skolefag 🙂

  Også lurer jeg på om dere vil stå på dette kartet over kule steder i Norge som enten har kompetanse innen programmering/making eller har kurs eller kanskje er interessert i å ha kurs eller noe annet.
  http://www.kidsakoder.no/2013/03/30/hjelp-oss-a-lage-en-oversikt-over-folk-og-bedrifter-som-laerer-kidsa-koding-eller-onsker-det/

 • Ruben Olsen Lærk
  14/08/2013 - 01:34 | Permalink

  Hei,

  I samarbeid med Bergen Off. holder jeg på å snekre i sammen flere Arduino-kurs.

  Jeg har også i tankene et Arduino-kurs for barn (i alle aldre 🙂 – dermed får de muligheter til fysisk feedback på koden de putter inn i maskinen.

  \Ruben

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.